Home » Royalty's en rechten over boeken

De boeken van de schrijver P.H. Palmbergen zijn een goede steun voor de stichting:

Alle royalty’s rechten en inkomsten zijn voor de ANBI stichting Food For Free Foundation. Met de aankoop van een mooi en goed boek financiert u dus direct het goede doel mee. U bent tot niets verplicht, maar u steunt en motiveert ons en ons doel wel. 

 

Helpt u Food For Free Foundation ook mee?

Wij worden blij van elk gebaar en elke gift. Godswoord is duidelijk: geef niet wat u niet heeft. U kunt ook liefde en steun geven door ons te motiveren met uw gratis lidmaatschap. We zijn er om elkaar te helpen. En wat u ook geeft, zeker is het komt goed terecht en God geeft u meer terug. Wij weten hoe het voelt als anderen zo gelukkig en dankbaar zijn. Dat raakt diep in het hart en dat gevoel is altijd veel meer waard dan we gegeven hebben.  We zullen het u nooit vragen, maar u mag natuurlijk altijd een kleine of een wat grotere donatie  doen. Zodat we onze doelen met velen gezamenlijk goed kunnen realiseren.

Wij laten ook geen trieste foto’s zien, want iedereen weet wat er elders aan de hand kan zijn. Wij laten liever de gelukkigen zien die wij hebben kunnen helpen.