De kleding- en speelgoedbank zijn een onderdeel van onze voedselbanken.

Voor eind Februari 2022 komt onze nieuwe Webshop www.Kleding-als-nieuw.nl  online. Met 1000 Kledingstukken, Laarzen en Schoenen. Gebruikt  van heel hoge kwaliteit en ook Nieuw  met prijskaartje. Alles is online te bestellen, heel goed koop en kan bezorgt worden door pakket diensten in heel Europa.

 

 

Naast voedsel bleek al snel dat kleding en speelgoed luxe zaken zijn die ook erg welkom zijn en zich eenvoudig lenen voor hergebruik. Onze vrijwilligers selecteren alles op bruikbaarheid en onbeschadigdheid. Regelmatig ontvangen wij van bedrijven en personen zelfs nieuwe producten.

Aan het schoonmaken van speelgoed en wassen van kleding wordt extra aandacht besteed. Toch is dit meestal al voor ons gedaan door de gevers. Echter, in de praktijk blijkt altijd een deel minder geschikt te zijn. Dit doneren wij dan weer in kleding inzamelbakken. 

Na het sorteren op soort kleding en maten is kan het voor lage prijzen worden verkocht  De inkomsten hiervan worden besteed aan goede doelen en om meer  voedsel aanteschaffen 

Donaties van kleding en speelgoed blijven steeds welkom.