Welkom bij

Food For Free Foundation  NL

 

Direct na de oprichting van de stichting  hebben wij voedselbanken en kledingbanken opgericht in Emmen en in Zuidoost Groningen.  Jaren lang hebben wij twee tassen met vlees, groente, zuivel, koffie of thee, frisdrank. Snoep,  chips,brood, complete maaltijden, enz werkelijke uitgedeeld  aan c.a 100 gezinnen per week.

Veel voedsel werd ons geschonken door Supermarkten, kleine winkels, overige bedrijven die ook snoegoed, chips, frisdrank, koekjes, patat enz in hun assortiment hebben. Ook werd er regelmatig voedsel door veel gezinnen aan ons geschonken.Tijdens decorona crisis is het aanbod dat binnenkomt nu veel minder geworden.

Ook hebben wij zeer regelmatig veel voedsel, kleding, speelgoed en huishoudelijke apparaten uitgedeeld bij Aselzoekers centrums. Ook dit kunnen wij nu minder doen 

Voor een kleine te groep gezinnen doen wij nu nog wat wij kunnen. Daarom is elke donatie van voedsel, goederen of geld altijd welkom. 

Dankzij onze kleding op Vinted kunnen wij ook regelmatig nog wat voedsel bijkopen en uitdelen 

Ook kan men wij vele gezinnen een paar keer per jaar helpen door ze kleding, speelgoed en huishoudelijke artikelen heel goedkoop aan te bieden.

Ons motto is: Als er iets is dan helpen wij elkaar.

Ook hebben wij knuffeldieren Beestjes en poppen, CD'S, DvD's, kleding, boeken, enz geschonken aan scholen, dagverblijven en ziekenhuizen.

Kleine en grotere partijen voedsel, kleding, enz kunnen wij in de regio ophalen en brengen met onze bestelbus.

Jaren lang hebben wij € 300 per maand gestort voor een project in de Filipijnen. Dit is nu gestopt.  Daarom richten wij ons nu meer op de nood in de regio 

 Wij blijven doorgaan!  Doet u ook mee.

Namens FoodForFree foundation NL ANBI. Stichting,

P.H. Palmbergen.